DEVENTER – De vele vrijwillig(st)ers in de Heilige Lebuinus Parochie zijn druk bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis. De koren repeteren enthousiast en de kribbenbouwers hebben de kerststal weer gezet. Het kan Kerstmis worden!

Ook voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen zijn er aangepaste vieringen. Zo zijn er op kerstavond, zaterdag 24 december, gezinsvieringen met kinderkoren om 16.00 uur in Boskamp, om 17.00 uur in Schalkhaar en om 19.00 uur in Lettele. Op eerste kerstdag is er ‘Kindje Wiegen’, speciaal voor jonge kinderen om 11.30 uur in Lettele en 13.00 uur in de Broederenkerk in Deventer en op tweede kerstdag om 14.00 uur in Schalkhaar.

De Nachtmissen op zaterdag 24 december om 19.00 uur in Boerhaar (Gemengd Koor, pastoor Cornelissen), 19.00 uur Boskamp (koor Ardente, pastor Zandbelt), 21.30 uur Schalkhaar (Nicolaaskoor, pastoor Cornelissen) en in de Broederenkerk in Deventer om 21.00 uur (Communieviering met koor Spirit, diaken Brinkhuis) en om 23.00 uur (Caeciliakoor, pastor De Bekker).

Op eerste kerstdag zijn er Eucharistievieringen om 9.00 uur in Lettele (koor Voce Magna, Mgr. Hoogenboom), om 10.30 uur in de Broederenkerk in Deventer (Jongerenkoor Magnificent, Mgr. Hoogenboom) en 10.30 uur Schalkhaar (Brugkoor, pastor Limbeek). Op tweede kerstdag is de viering om 10.30 uur in Schalkhaar (Cantorij, pastor Brummelhuis).

De Broederenkerk in Deventer is alle dagen geopend, zodat u de grote interactieve kerststal kunt bezoeken en kunt genieten van de prachtige kerk en de mooie kerstversiering. Natuurlijk kunt u ook een kaarsje opsteken of wat bidden. Voor alle info over vieringen in de Heilige Lebuinusparochie en bezoek aan de kerststallen zie de website van de parochie: www.heiligelebuinus.nl.

Vorig artikelVier Deventer megafeesten met oud en nieuw
Volgend artikelKook- en keukenwinkel Kookx heeft alles onder 1 dak