TWELLO – Op 9 november zijn de deuren geopend van kook- en keukenwinkel Kookx, een uniek concept aan de Duistervoordseweg 24 in Twello. Middels een uitgebreid assortiment keukens, keukenapparatuur en kookaccessoires komt Kookx tegemoet aan de groeiende vraag. De winkel van 800 vierkante meter biedt dan ook een ware beleving als het gaat om alles wat met koken en keukens te maken heeft.

“Bij Kookx kun je terecht voor een nieuwe keuken, losse keukenapparatuur of een keukenrenovatie. Op de benedenetage vind je een grote variatie aan keukenapparatuur”, vertelt eigenaar Robin Holleboom. “Denk bijvoorbeeld aan inbouw koffiezetapparaten, wijnklimaatkasten en warmhoud lades, maar ook vrijstaande fornuizen.” Wie een volledig nieuwe keuken wenst, kijkt zijn ogen uit. De 12 showroomkeukens van het Duitse merk Häcker Küchen zijn een toonbeeld van design en kwaliteit.

In de kookwinkel valt mooi kookgerei te bewonderen zoals de pannen van de merken Demeyere en Le Creuset of spaarservies van Bunzlau Castle. Daarnaast voegt het merk Leonardo met zijn glas- en aardewerk nog meer breedte toe aan het assortiment. Voor de buitenkoks is er een barbequeafdeling met onder andere kamado’s, pizzaovens en digitale houtskoolbarbeques.

“Voor volgend jaar hebben we veel ambitie”, aldus de ondernemer. “We beschikken over een grote demokeuken waar we demonstraties willen geven hoe te werken en om te gaan met diverse apparatuur. De stoomoven is hier een goed voorbeeld van. Dit apparaat heeft uitleg nodig om het optimaal te kunnen benutten.”

Aan de website wordt nog de laatste hand gelegd. Voor wie niet kan wachten om een kijkje te nemen, is van maandag(middag) t/m zaterdag van harte welkom.

www.kookx.nl

Vorig artikelKerstmis in de Heilige Lebuinus Parochie
Volgend artikelGeslaagd uitje door Stichting Deventer Bijzonder