DEVENTER – Iets meer dan 2 weken geleden werd al een tipje van de sluier opgelicht in het Koekstad 94.4 fm programma Code Rood Geel dat Evert Linthorst zou bij tekenen. En nu is het zover.

Evert Linthorst heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles met een jaar verlengd. De 23-jarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025 (met een extra optiejaar tot medio 2026).

Linthorst maakte in januari 2022 de overstap naar Go Ahead Eagles. Tot nu toe kwam de in Venlo geboren middenvelder tot 34 officiële wedstrijden namens Go Ahead Eagles. In het huidige voetbaljaargang kwam Linthorst tot zeven basisoptredens binnen de ploeg van René Hake. In navolging van onder meer Hake en een aantal andere ploeggenoten heeft dus nu ook de Limburger een nieuw contract getekend in De Adelaarshorst. “Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract en het vertrouwen vanuit de club. Ik voel dat ik hier een betere speler kan worden en ga alles geven om bij te dragen aan een mooi seizoen”, vertelt hij.

Technisch manager Paul Bosvelt: “Evert is een mooi voorbeeld van dat je soms geduld moet hebben als speler, maar ook als club. In januari 2022 kwam hij bij de club en in dat seizoen moest hij wachten op zijn kans. Veel respect voor hoe Evert hiermee is omgegaan. Onder René Hake heeft hij echt zijn kans gepakt en is hij een belangrijke schakel geworden binnen het team. Zowel Evert als wij voelen dat er nog meer in zit en dit stellen we dan ook als doel.”

Vorig artikelWethouder Rob de Geest neemt eerste Mantelzorg-toolbox in ontvangst
Volgend artikelMan rijdt met koffer vol goud over A1 bij Bathmen