DIEPENVEEN – Kapsalon Turnaround aan de Draaiomsweg in Diepenveen is 15 jaar onderweg. In februari 2009 nam Heidi ter Veer-Ensink de zaak over en ze heeft inmiddels volledig haar eigen draai en invulling gegeven aan Turnaround Haar & Beautysalon.

Naast onderscheidend in krullen, heeft Heidi bijvoorbeeld als een van de eerste vrouwen de barbertraining gevolgd bij Schorem. Dit komt nog steeds terug in de speciale mannenhoek in de zaak die 3 jaar geleden bij de “turnaround” van de salon is gecreëerd. Speciale mannenlijn met mooie producten en geurlijnen van onder andere DEPOT en Reuzel.

Bij Kapsalon Turnaround wordt met hoogwaardige producten van Z.One gewerkt. Prachtig natuurlijke kleuren en voor elk type haar de juiste verzorging.

Het 15-jarig bestaan wordt niet alleen met het team gevierd. Klanten maken in februari kans op leuke prijzen, waaronder een volledige verzorgde vrienden- of vriendinnenavond. En er worden gratis turnarounds weggegeven, bijvoorbeeld voor een speciale “Valentijn”. Zie de website turnarounddiepenveen.nl voor meer informatie.