DEVENTER – Yu Man Race, de organisator van diverse sportevenementen in Hellendoorn en omstreken, neemt BigRun Deventer over, voorheen de Groenste Obstakelrun. De BigRun is de Obstacle Run met actie, water, modder en plezier voor de hele familie.

Luister hier naar het interview op Koekstad Radio 94.4 FM

Komend jaar starten we op dinsdag 2 april in samenwerking met Sportbedrijf Deventer het School Tour+ programma in Deventer. Dit is een programma van vier weken voor maximaal tien basisscholen. Tijdens dit programma zullen de basisscholen gedurende vier weken trainen voor de Kids Obstacle Run Deventer op 27 april.

We willen graag hét sportieve familie-uitje worden op Koningsdag in Deventer! Er zal, naast een spectaculaire Kids Obstacle Run op het start-finishterrein, gezorgd worden voor het nodige entertainment met eten en drinken. Dit event past in onze ambities om Nederland in beweging te zetten en houden”, aldus Bas Wispels van de Yu Man Race. “BigRun zal vanaf nu dan ook verder gaan onder de naam Yu Man Race Kids Obstacle Run Deventer.”

Het event vindt komend jaar plaats op zaterdag 27 april rondom de Gashaven in Deventer. De Yu Man Race Kids Obstacle Run is een moddervet event vol met spectaculaire obstakels voor het hele gezin. Het wordt gehouden in drie verschillende afstanden: 750 meter, 1,5 km en 3 km. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen zich uitleven op het parcours vol leuke en uitdagende obstakels. Klim over muren, klauter over netten en glijd door modderige hindernissen. Bij de 750 meter mogen ouders en verzorgers gratis meedoen, maar bij de 1,5 km en 3 km afstand is een startbewijs wel verplicht voor ouders en verzorgers die mee willen doen. De Early Bird tickets zijn vanaf nu beschikbaar op de website: www.yumanrace.com/event/kids-obstacle-run-deventer.

Vorig artikelGo Ahead Eagles zet eerste stap naar vrouwenvoetbal
Volgend artikelOnderzoek naar woningen binnenstad: bovenop HEMA en in KPN-gebouw