DEVENTER –  Drie weken geleden werden 2 Dj’s van Koekstad Radio gevraagd mee te doen in het team Jeroen van Inkel tijdens de nationale NPO Radio2 Popquiz. Helaas werd het team laatste, maar beide Dj’s waren een ervaring rijker.

Op de terugweg naar huis werd er gefantaseerd om een lokale popquiz te organiseren op dé radiozender van Deventer, Koekstad 94.4 FM, en op televisie. Na wat belletjes en gesprekken waren de DJ’s er uit. Op vrijdag 17 mei a.s. organiseert Koekstad Radio de eerste Koekstad Radio Popquiz 2024.

Vanuit het Etty Hillesum Lyceum het Vlier zal de popquiz live worden uitgezonden op Koekstad Radio en op Televisie van 20.00 uur tot 22.00 uur. Ongeveer 7 á 8 teams zullen strijden om de felbegeerde Koekstad Popquiz bokaal.

Teams

Er kunnen in totaal 7 of 8 teams meedoen; sowieso een team vanuit de gemeente Deventer, een Koekstad Radio team en een docenten team, maar jij kan ook meedoen. Hoe? Stel je eigen team van minimaal 4 tot maximaal 6 personen samen en mail deze door naar studio@koekstadradio.nl. Er kunnen nog 4 teams met luisteraars worden samengesteld.

Productie

De radio- en televisieregistratie wordt verzorgd door AV Tijhuis uit Deventer. Het productiebedrijf doet wekelijks veel opnames en registraties van bekende TV programma’s. Ook Jeroen van Inkel en andere Dj’s van Radio2  verlenen hun medewerking door leuke muzikale feitjes te delen en hier vragen over te stellen.

Meld je aan

Heb je ook voldoende popkennis? Doe dan mee en geef jezelf op met je team! Dit kan tot 19 april aanstaande. Mail de teamnamen door naar studio@koekstadradio.nl en je hoort snel of jij en je team mee mogen doen aan de Koekstad Radio Popquiz 2024.

Meekijken via televisie en online

Via een smart TV kan worden meegekeken. Download de app Twitch op je smart TV en zoek naar Koekstad. Ook via koekstadradio.nl kan worden meegekeken. Heeft u bluetooth op uw TV, dan stream je het beeld van uw computer door naar de TV.

De Koekstad Radio Popquiz wordt mede mogelijk gemaakt door Autoverhuur Bultman en Deventer Verhaal.

Vorig artikelGeen alcoholreclame meer op bushokjes en digitale reclameborden gemeente
Volgend artikelSV Colmschate ’33 viert 90-jarig bestaan met grote reünie