DIEPENVEEN – In Diepenveen zijn er veel getalenteerde groene vingers te vinden. Heb je planten of stekjes die je graag wilt delen of ruilen met dorpsgenoten? Zodat we de biodiversiteit in huis en tuin kunnen vergroten?

Kom dan naar de bibliotheek van Diepenveen in het Kulturhus. Van 15 tot en met 21 april vind je daar 2 kasten. Eén kleine voor de stekjes, met zolang de voorraad strekt ook enkele inheemse bloemzaden, en één grote voor de planten. Een mooie samenwerking met de Plantenbieb.

Heb je interesse dat we volgend jaar een ruilmiddag van planten en stekjes organiseren in Diepenveen? Laat dan je email achter in de brievenbus of mail naar diepenveenbloeit@gmail.com.

Veur mekare en met mekare delen we ons groen.
Meer informatie: www.dorpspleindiepenveen.nl/nieuws/plantenbieb-in-diepenveen.

Vorig artikelGedicht ‘Ode aan het station’ krijgt permanente plaats in het station
Volgend artikelDrie nieuwe all weather banen bij TC Park Braband