DIEPENVEEN – Kom in juli en augustus proeven van het klooster en schuif aan bij één van de zomeravonden op Klooster Nieuw Sion! Acht vrijdagavonden (van 5 juli t/m 23 augustus) op het klooster waar je tot rust mag komen, elkaar ontmoet en geniet van vegetarisch eten uit onze eigen moestuin. Stel je voor. De drukke werkweek ligt achter je en je bent toe aan rust. Je loopt over de oprijlaan

naar de toegangspoort van het klooster. Je ervaart de stilte in het avondgebed in de kloosterkerk of sluit je ogen even terwijl je plaatsneemt op ons terras. De vogels fluiten instemmend mee en de avondzon probeert in alle macht je koude drankje op te warmen. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Voel je welkom aan lange tafels op ons gespreksterras, of ervaar de rust met z’n tweeën op ons fluisterterras. Geniet van een heerlijke maaltijd. Met liefde bereid en gebaseerd op het aanbod uit onze eigen moestuin, én met een zoete afsluiting.

Inhoudelijk programma op 5 en 26 juli

Op vrijdag 5 juli en vrijdag 26 juli wordt de zomeravond afgesloten met een inhoudelijk programma. Je kunt zelf kiezen of je dit programma ‘mee-reserveert’. Welkom! Meer informatie: www.nieuwsion.nl/programma.

Vorig artikelGroen licht voor vernieuwing dorpshuis Ons Centrum
Volgend artikelOpen dag bunkers IJssellinie