DEVENTER – Hennie en Trudy  zijn “De Zussies” uit Deventer. Behalve zussen zijn zij ook dikke vriendinnen. Hennie en Trudy gaan voor de 10e keer, en tevens de laatste keer, de 4Daagse van Nijmegen wandelen. Als zij finishen ontvangen zij het Gouden Kruisje, en hebben dan 5x de 40km en 5x de 30km gewandeld. Een mooie afsluiting vinden zijzelf.

Ook hebben zij wederom besloten om voor het Goede Doel te gaan wandelen, namelijk stichting Het Vergeten Kind. Al eerder hebben zij voor het goede doel gewandeld, namelijk het KWF en de Alzheimerstichting. Hiervoor hebben zij veel geld opgehaald.

Waarom ‘Het Vergeten Kind’ ?

Omdat de zussen in een liefdevol gezin zijn opgegroeid, en menig kind niet, zij hebben niet de liefde en aandacht gekregen en dat is zeer triest. Daarom dragen zij een steentje bij, speciaal voor hen. Terwijl Hennie dit typt, hebben zij het streefbedrag al gehaald,

€ 2000,-. Daar zijn zij heel erg trots op. Maar er kan natuurlijk meer bij, daar gaan zij voor. Volgende week worden de dames iedere ochtend gebeld in de ochtendshow op Koekstad 94.4 FM rond 08.15 uur, om te horen hoe het ze vergaat tijdens de 4Daagse.

Vorig artikelFietspad Spanjaardsdijk: asfalt eraf, beton erop, én flink verbreed
Volgend artikelWerkbezoek minister Keizer aan Deventer