DEVENTER – De Deventer Foto Kring, opgericht in 1957, organiseert al sinds 1985 jaarlijks een grote foto expositie in Deventer. De eerste 10 jaar in de Bergkerk, daarna 3 jaar in het Stadhuis en vanaf 1998 in de Lebuïnuskerk. Met zo’n lange geschiedenis kun je met recht zeggen dat deze expositie een zomerse traditie is geworden.

Vanaf 19 juli tot en met zondag 4 augustus zullen meer dan 40 leden van de DFK een selectie van hun werk tonen. Beelden van landschappen, stadstaferelen, portretten, architectuur, gemaakt met een camera of smartphone, er zal weer van alles te zien zijn.
De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. De toegang tot de expositie is gratis. Het publiek kan één van de getoonde werken winnen door mee te doen aan de verkiezing van de publieksprijs.

Vorig artikelNew Kit 24/25: Retro Style
Volgend artikelWereldberoemde logés bij Museum De Waag