DEVENTER – Go Ahead Eagles is begonnen aan het seizoen 2024/2025. De selectie heeft de afgelopen dagen al verschillende trainingen gehad en op korte termijn staan de eerste oefenwedstrijden op de planning.

Die wedstrijden gaat Go Ahead Eagles dit seizoen spelen in de nieuwe wedstrijdtenues. Het thuis- en uittenue is vanaf nu te bestellen in de webshop en vanaf 7 juli verkrijgbaar in de Fanstore.

Het thuisshirt van seizoen 2024/2025 heeft de traditionele rood-gele banen met een klassieke uitstraling. De retro outfit heeft een witte broek en zwarte kousen met daarop het retro clublogo. De kleur paars keert dit seizoen terug op het uittenue. Het uitshirt, de uitbroek en de uitkousen zijn allemaal paars. Op het tenue staat een motief en zijn de uitingen in het goud zichtbaar. Het nieuwe wedstrijdtenue zal voor het eerst gedragen worden in de voorbereiding van het seizoen 2024/2025.

Op het wedstrijdtenue prijken dit seizoen een aantal nieuwe sponsoren. Op de achterzijde is plek voor sociaal-maatschappelijk partner Salland Zorgverzekeringen. Matrix Fitness is dit seizoen een nieuwe mouwsponsor. Jumper heeft een naamswijzigingen doorgevoerd en vanaf dit seizoen staat MaxiZoo daardoor op de borstzijde.

Het nieuwe thuisshirt en uitshirt is vanaf € 69,96 te bestellen in de webshop. Het wedstrijdbroekje kan gekocht worden voor € 29,95 en om de outfit compleet te maken betaal je voor de wedstrijdkousen € 13,95. Op de juniormaten zal dit jaar het logo van Stichting Geef Aan Elkaar prijken in overleg met hoofdsponsor Betnation.

Vorig artikelOpen dag bunkers IJssellinie
Volgend artikelExpositie Deventer Foto Kring in de Lebuïnuskerk Deventer